Resultats de la cerca frase exacta: 4

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. punt de fil
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Punt de cocció d'un xarop entre 105 i 110ºC, en què el xarop agafa forma de fil quan s'estira entre els dits polze i índex, que han estat submergits just abans en aigua freda. [...]
2. coure al dente
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure una pasta alimentosa fins al punt just de cocció, quan encara està una mica dura. [...]
3. regeneració
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Tècnica de reescalfament de plats preparats a una temperatura específica i en unes condicions d'higiene determinades, que s'aplica a plats distribuïts en cadena de fred just abans de consumir-los. [...]
4. ou a la cocota
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Ou cuit al bany maria, en un recipient individual, a foc suau fins a just sota el punt d'ebullició, que se serveix en el mateix recipient en què s'ha cuit. [...]